Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens val

Jag kan inte styra dina val,
jag kan inte tvinga dig att älska mig
Men jag kan påpeka att jag slutar älska dig
vid dåliga val




Fri vers av Tina-sol
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-01 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol