Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförstörbara

Om jag bara kunde
skulle jag

älska dig lycklig
och kyssa
bort alla dina sorger
ur ditt minne.

Om jag bara kunde
skulle jag

smeka bort
din smärta och ångest
med hela min kärlek
och passion.

Om du bara vill
kan jag

bära dig
i min famn
genom
alla stormar och kval.

Tillsammans
är vi oförstörbara
och större
än allt.

Men du får ta mig
som jag är
stark och obändig
men så oändligt skör




Fri vers av Stjärnöga
Läst 376 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-01 14:03



Bookmark and Share


  stronza
just det där att vara stark och obändig (gillar det ordet just nu för jag blev själv kallad det nyss) men samtidigt skör är en väldigt stor förmåga och just styrka, det är modigt att våga vara skör i sin styrka. svammligt värre?
mycket fin och samstämd dikt.
2007-09-02

    snöö
Vilken fin dikt, så fint du beskrvier din vilja att få hjälpa någon som du älskar.
2007-09-02

    Brell
Rakt ur hjärtat in i hjärtat.
Applåd till dig
2007-09-02

  Lejonhjärtas poesi
Härlig text och en underbar avslutning!
2007-09-02

  Maria Zena Viklund
åh vad vacker!
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga