Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar de melankoliska

Ibland kan jag bli så besviken
då de tillsynes melankoliska människorna
påstår sig vara lyckliga
Och jag skäms
som om jag inte unnar dem lyckan
Det gör jag
men jag saknar drömmarna de hade
som de så vackert la ut texterna om
Jag saknar hoppet
och det nästan dolda måttet av tillförlit
inför framtiden
så bisarrt mörk
men kanske
en dag
Ja, jag blir så besviken
att drömmarna tycks avstanna,
klinga av
bli lugna, leende lama
Men jag unnar dem lyckan,
det är inte den
som det hela
handlar om




Fri vers av Tina-sol
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 22:38



Bookmark and Share


  Effell
Ja väldigt mycket sådär är det ju. Ibland är det helt enkelt så att melankolin är svår att erkänna. Frågar någon en hur man mår så svarar man rappt att \"Jo, det är bra!\" för att kväva vidare långdragna diskussioner. Och en del av dem som \"mår bra\" är nog faktiskt lite rädda för dem som erkänner att de inte gör det.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol