Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut-och invända hon

Det är en såndär dag
då hon har satt på sig trosorna ut - och in
och irriterar sig
trots att hon vet
att ingen ser
Det är en sådär dag
och hon känner sig ut- och in
känslorna utanpå kroppen
men hon vet
att ingen ser
Och det irriterar henne




Fri vers av Tina-sol
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-09-04 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol