Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvarons dockskåp

Minns du,
cafeét
där hon alltid satt
så sällan numera
som hon möblerar
sin tillvaros dockskåp
där
Minns du böckerna och poesin
så sällan numera
där annat kräver livets
insats
Och vännerna
i vardagen
så sällan numera
när hon saknar dem alla
i tillvarons dockskåp
Var det hit drömmarna bar
Hon minns inte
numera




Fri vers av Tina-sol
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-09-05 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol