Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av saknadens många nyanser

Mot badrummets kakel
saknar jag dig
Naken
nu
Minns hur du brukade krama
med handduk
mig torr
i ett paket
och du sa att jag var
en gudagåva
Förför du hans hjärta nu
hans himmel
Löjtnantshjärtan
lade jag
på din kista
men jag släppte aldrig masken
den fick vila i tid
du i frid
till badrummets kakel
där jag saknar dig
nu





Fri vers av Tina-sol
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol