Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facit till alla lögner

Jag har trasat sönder
alla ord
som vi någonsin sa
under min dörrmatta
tillsammans med annan skit
som jag inte orkar bråka med
Jag har hängt in alla glorifierade
på galjar i min gardrob
snyggt uppradade
så att jag kan skratta
åt min egen dumhet
vid betraktande
Ja, jag spelar karsk
och stursk nu
för jag har snott facit
till alla lögner
och du står där
längs ner
på sidan 32




Fri vers av Tina-sol
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-09-06 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol