Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväxlingar

Springer
men hittar inga framsteg

På rätt köl,
tillfreds med balans
tillvaron i schack
omvärlden på mattan
Räcker inte

Som att förväxla Svensk Damtidning
med Svenska Dagbladet
eller en astronom med en astronaut

Det räcker inte




Fri vers av Tina-sol
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 16:37



Bookmark and Share


  Effell
Ekorrhjulskänsla är vad som beskrivs, antar jag? Att allt liksom går sin gilla gång ungefär som det ska, och man har egentligen ingen \"rätt\" att gnälla över något, men likväl så saknas tillfredsställelsen. Det där som ska göra att man gillar livet.
2007-09-07

  Ronny Berk
förväntningar och förvecklingar som söker framsteg... men flera och mera...
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol