Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Annelie Helsing


Dagens dikt.

Kärleken är röd
och tråden dit är spröd.
Hjärtat slår sin gång
kärleken är en vacker sång.

Man älskar den man har
sånt älskar mor och far.
Man blir en glad
människa, man känner
sig stolt och ödet slår sin volt.

Du är vacker, du är ung
kärleken är ju aldrig tung.
Kärlekslivet är som en dröm
följ livets ström.

Jag vill träffa dig en dag
bara du och jag.
Prata om livet?
Prata om amour.
Man vill inte se på glamoour.




Fri vers av anita VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 08:03



Bookmark and Share


    Maria Malm
Visst är kärleken en vacker sång.
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP