Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Större än allt

Tillsammans 

På resa genom livets 
inre landskap.

Klär vi av
varandras rädslor
och slår ihjäl
alla våra demoner.

Under höstmånens sken
i stjärnljusets tid
flätar vi
okrossbara vänskapsband
av det smärtsamma
som förenar oss.

Våra öden
sammanflätade,
hoptvinnade,
oemotståndligt
förförda
dras vi till varandra.

Ensamma
hjälplöst förlorade
någonstans i universum.

Tillsammans
oförstörbara
och större än allt.

 

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 00:48



Bookmark and Share


    Brell
Min första tanke var: Störst av allt är kärleken.
Den känns hoppfull
2007-09-18

    snöö
En jätte fin dikt, att vara två i smärtan kan vara en stor hjälp.
2007-09-16

  Maria Zena Viklund
Helt bedårande text den tar jag med mig!
2007-09-16

    Mr.painter
Så djupt och bra SUPER
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga