Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Utan dig

Är jag ett halvt hjärta
som blöder
blott för dig.

Mitt hjärta
fick du
men utan ditt
är jag hjälplöst förlorad.

Ingen känner mig
eller berör mig 
som du.

Ingen kan ta din plats
i mitt hjärtas
kammare.

Utan dig

får jag leva
med ett tomrum
i mitt bröst.

 

 

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 01:09



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fyllt det med dig och du ska blomma för evigt, du vackra pion!
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga