Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du?

Kan du vara tyst
i timmar
med mig
i din egen värld
men i vårt liv
Kan du prata
med mig
tills jag somnar
då du själv är trött
Kan vi mötas där
mellan orden
och tystnaden
så har vi hittat
vår kod
vårt språk
vår nyckel




Fri vers av Tina-sol
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-09-16 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol