Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill

Allt jag vill

är att ligga på din arm
och prata om allt

och älska dig vild och vacker
tills tiden stannar upp

och inget annat finns
medan solen
glittrar på oss
genom höstlövens dans.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 13:53



Bookmark and Share


    Brell
Kärleksfull tvåsamhet
2007-09-18

    Mr.painter
Vackert som ett löv
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga