Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du dansa med mig? Likt änglar på is.


Dansande änglar

Inuti är det tomt
Alldeles för mörkt

Saknaden som skär
Och älska som förtär

Glöd som sprakar i öppen spis
Kring jul, med vandrande änglar
På is

Dansa runt med mig
I vinternatt

Är det fel av mig
Att kalla dig min skatt

Rulla runt som barn i snö
Göra en snöängel
Som likt annat, försvinner i tö

Vill du stanna och frysa
Bara lite till
För att sedan få värmas
Tillsammans tätt intill

I vinternatt vid sprakande spis
Bland änglar som dansar
På glasklar fin is







Fri vers av Tim Hammarberg
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 18:43



Bookmark and Share


  Agnes Scott
Ojoj säger jag bara. Underbart, sådär så man blir lite glad, lite värme i frusen höstsjäl=)
Det där med vandrande änglar på is lät så himla fint. Man ryser. Riktigt lyckad dikt. Värmande.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tim Hammarberg
Tim Hammarberg