Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glödande het. Var vi en gång. Är vi än?


Kärlekssting

När dödade jag din glöd
Din livfulla starka glöd

När dränkte jag dess värme
När kvävdes den av ord

Som aldrig blev sagda

När gavs det kyla åt det starkaste
När mördade jag

Oss




Fri vers av Tim Hammarberg
Läst 394 gånger
Publicerad 2009-01-10 21:00



Bookmark and Share


  Agnes Scott
du skriver så det gör ont
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Tim Hammarberg
Tim Hammarberg