Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var omedelbar

De flesta fjärilar kommer ur en puppa
men du var omedelbar
i färgprakt
Ville låta fingret
längs sammetsmjuka vingar
men som alla vet
\"time flies\"
och så även vi
du försvann
i din kokong




Fri vers av Tina-sol
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 21:39



Bookmark and Share


    Ti-elina
Åh, nu kittlade det till i magen, jag bara kastades in från första raden efter en oerhörd längtan efter min käraste.
Fast samtidigt lever man i en ovisshet i ett förhållande:
kommer det att ta slut?

Tycker om!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol