Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan vara vänskap

På ett sätt som hon aldrig annars gör
skrattar hon
tills tårarna tränger fram
Hon är sig själv
slappnar av
men undrar varför hon inte skrattar så
annars
Hon tänker att det kan vara vänskap
men vet hur skör den alltid är
mellan henne och männen
Hur lätt den missförstås
om hon släpper fram
ett leende
och slappnar av
Så hon stålsätter sig




Fri vers av Tina-sol
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol