Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till en vän. Det förtjänar att påpekas att texten endast handlar
om min vän och inte rör någon person eller företeelse på poeter. Blotta tanken på en dylik smurf fick dock mig att vilja publicera denna text ;-)




Rör inte min kompis

Han min egen hemliga agent
som när du minst anar
slår till med självklar rätt
att kritisera och censurera dina tankar.

Den machomjukisbögiga
språkpolissmurfen

opererande
i storblommig virkad basker
i regnbågens alla färger,
lädertanga
och piska.

En barntillåten
mjukisversion av en
stentuff blåvit Gestaposmurf
utan förklädnad.

"Stackars lilla barn"!
Det lär ge men för livet
åt en hel generation.

Till glädje för framtidens terapeuter
vars försörjning
för lång tid är tryggad.




Övriga genrer av Stjärnöga
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-20 22:46



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ha ha ha ja denna tyckte jag om, härliga formuleringar.. och gestaposmurfen var bra he he applåder så det visslar om det skall du ha =)
2007-09-25

    Mr.painter
Hehe gestaposmurf haha så kul jättebra joo.

Fast den skulle hetat Rör inte min smurf hihi*ler
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga