Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonsten i min syn.

Ser du det jag ser, ser du det jag vill?
Ser du det jag ser, räcker det till?
Om vänner som faller, vänner som dras ner
Löven faller, de faller mer och mer
Ser du det jag ser, på himlen som sugs bort? Barnen skriker, flickor gör abort
ser du alla tuvor som stjälper stora lass? Ser du alla flickor som tänker \"Jag är kass\"
Ser du livet som krossar, trycker ner, ser du liv, ser du döden som ler?
Ser du färger och ansikten, känslor och tid?
Ser du små kattungar, barn och rådjurskid?
Att se och att synas finns inte längre till
att dö och förtvina är det de flesta vill
dö, falla ner, finns inte mer, döden skrattar, döden ler.
Ser du det jag ser, ser du det jag vill, ser du det jag ser, räcker det till?
ser du mina händer, ser du mitt bröst, ta en dag i sänder, ge mig tröst
ser du det jag ser, ser du min kropp?
ser du allt fult, allt hemskt jag vill ta bort?
sågdu hur jag kläste? såg du hur jag rev?
alla bara skratta, sa \"gå ut och lev\"
alla bara skratta, allting kändes svart,
jag undrar bara var, när, varför, hur och vart.
Ser du det jag ser?




Fri vers av poemthing
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-09-26 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing