Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av anneli helsing


känsla

En känsla jag har
min vän, jag finnner inget svar..
ser denne någon varje dag...kollar på denne jämt
Ty detta kan vara kärlek..inget tarvligt skämt.
Nåväl..vill gärna känna dennes närhet..dennes hand..min gud!
ja tror på kärlekens fina bud.

Prata med denne enskilt...smeka dennes kind..livets kärleks fråga?
inte någon ständig plåga.
Ve den som tycker de!
som inte orkar ens le.
Ja ska säga dig, min vän..ja vet av erfarenhet..
Amore är mycket het.

Ja vill omfamna denne..känna hjärta mot hjärta
glömma denna eviga trista smärta!
Drama? nja..intet tvista..
ja kan inte detta lista...
men, jag tänker inte ge upp min kärleks kamp
den följer efter..tramp,tramp..
Aha! En ros! Jag finner en ros på täcket...
lutar mig tankfullt ut på räcket..
Mmmm...doftar de amor..
Spelet kan säkert börja...




Fri vers av anita VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP