Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagen & Festen

Du skrattar alltid
åt mina försök
att äta sushi med pinnar
Hur riset ramlar ner i sojan
och min envisa min
Sucken då jag tar ingefäran
med fingrarna
Sedan tvättar du strumpor i handfatet
istället för att se vår favoritserie
på tv
Det är vardagen och festen i livet
utan söndagsångest





Fri vers av Tina-sol
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-30 22:18



Bookmark and Share


  Effell
Måste i sammanhanget bara få skryta med att jag faktiskt kan äta med pinnar... :-) Och det är just pga min svaghet för sushi som jag lärt mig det, tror jag.
2007-10-01

    Issand.
gillar den
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol