Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännerna väntar

Vänner väntar varandra
vid grinden
då den andre glömt skolböckerna
och måste springa hem
Trots förseningen
och den gemensamma kvarsittningen
så väntar vännen
ur stormarna
Inga allmosor
Ingen välgörenhet
Med en hand på axeln
eller stilla bakom husgaveln
väntar vännen
Men du var aldrig där mentalt




Fri vers av Tina-sol
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol