Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energin är slut

Mina ben bär mig inte längre, jag bara rasar ihop
Mitt hjärta värker det orkar inte slå
Luften kommer inte ner i mina lungor, jag kan inte andas
tårarna rinner, verkar aldrig ta slut
jag skakar, orkar inte ta mig framåt
Det gör så ont,
hade jag inte fått tillräckligt med stryk
hade jag inte fått lida tillräckligt?
Jag orkar inte längre
känns som mitt liv är slut
Jag kan inte gå, jag orkar inte krypa

Vart ska jag få min energi ifrån,
jag orkar inte........




Fri vers av Sussisfitness
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 19:48



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
starkt berörande!
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sussisfitness