Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slängde hjärtat i havet

Jag vet att jag älskar dig mer än livet

Det vet jag nu

Jag önskar att jag bara kunde spola tillbaka tiden

så jag fick ge dig alla pussar och kramar som jag inte gav

och säga allt som jag inte sa

men nu är det försent

jag skrev ditt namn på det där hjärtat

och sa till mig själv att jag alltid kommer att älska dig

sen slängde jag det i havet

för där kan ingen hitta eller ta det













Övriga genrer av underbara_jag
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-03 20:27



Bookmark and Share


    Hannah Amelia
...hmm, fint, meningsfullt, tankeväckande...
2007-11-16

  Popo
Vacker....
2007-10-24

  Frökenfanny
uNderbar emn sorlig, gillar den skarpt :D
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

underbara_jag