Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon!


Jag avskyr att vakna,
vakna och inse att du inte är här.
Jag önskar ibland att jag slapp vakna.
Vill inte vakna förrän drömmen slår in.
Önskar att du var här och smekte min kind,
kramade mig ömt och kysste mig \"god morgon\"

Vill inte vakna än, vill sova och var kvar i drömmarnas land med dig




Fri vers av Sussisfitness
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sussisfitness