Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjeglittrande glimtar


fjärilslätta beröringar

virvlar upp

vingars fladdrande

tankars snurrande

som mjuka vingslag

nuddande ditt inre

höstlöv i vinden

dansande

av lyckokänslor

solglimtar

glimrande

i sinnet




Fri vers av glittertindra
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-11 15:41



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en ljuvligt lätt andandes dikt!
2007-10-16

  VITRIOL
Lätta beröringar som glimmrar och når djupt in med lätthet.
2007-10-12

  Peter Matsa
håller med Stefan

lätt kittlande pensel som förs av dig
och skapar ett fint flöde av fina ord
2007-10-11

  Ronny Berk
så vackerheta glimmrar känslor som virvlar och nuddar i glädjens
finsaker... ja...
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra