Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden är närmre än du tror.

Jag vet vad jag gör
Däremot fattar jag inte Varför

Jag vet vad jag vill
Endå känns det som om jag inte räcker till

Jag vet inte vad som kommer att hända
Kanske kommer jag det där brevet att sända

Kanske händer inget utav det jag hoppas på
Kanske händer allt, kanske blir det faktiskt så


Ingen kan spå framtiden,
Men visst fan kan man påverka den




Fri vers av Uppochner
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-10-13 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner