Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Klockan

Vid väggen den står
han bara går å går..
detta eviga tick,tack,tack..
i år detta jag hört..tycker den sogset sucka \"ack..\"
salmlat dam har den giort..minsann
den e tråkig å likdann
önskar vissa gånger ja slapp passa denn eviga tid
men då blir väl inte någon blid.
där kommer de igen..tick,tack,tick,tack..
varför tror den att jag vore ett pack?
ja vill resa mig å gå
de kan nog få
närmar mig min dörr
minns väl hur de var förr
låser upp den...går ut..känner höstens luft
aaah..ljuvligt tufft..

låser dörren. går. klockan kan vara ensam i sitt hus
släcka sina ljus
klockans eviga ljud
låter nästan som nått bud
\"mitt hem,min borg
där råder ingen sorg\"
min vän,min vän...om de kan man inte veta
kanske svårt att leta
nu hör ja ljuder igen..tick,tack,tick,tack..
du milde..de var mitt hjärta! förtst trodde ja de var min klack.
Ha,ha..ödets gåta
de ska ja nog förlåta
nu ska ja börja gå
se va ja kan få




Fri vers av anita VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP