Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd nyans.

Så många färger, för många intryck.
Jag målar inte längre mina läppar med vin, rött eller vitt.
Jag klär inte i löven som faller, eller dom ni krattar
Marken blev inte röd av vinet jag spillde, inte heller livet
Jag köpte vin
som skulle färga mina kläder,
få vit hud att bli röd.
Rött vin av körsbär som aldrig mognat, som aldrig fått se vad livet är
som blundar för nyanser.
precis som du
för min flaskas röda hals

som är det ända jag kan se.

















Fri vers av Elin.
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-18 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin.
Elin.