Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig familj

Mamma gråter så mycket nu för tiden
Pappa är mest tyst
Syster äter upp sina fingrar
medans min bror stänger in sig för att inte prata något mer

Jag kan förstå mamma, vad jag utsatt henne för
Jag vill inte förstå pappa, för han tynger sig så
Syster äter alltid upp sina fingrar när något händer, plåstrar om ibland, för att sedan äta upp dom igen
Bror är nog rädd för att vi är så lika, visst?

Jag vill inte vara hon som trasslar till allt, hon som får diamanten att falla.
Trampa på glas skärvorna och lämna blodiga spår.
Jag vill inte vara hon, hon som jag är.




Övriga genrer av Elin.
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-10 17:45



Bookmark and Share


  André Esbjörnson
och för var blodigt spår du lämnar, behöver någon annan bara att följa
undvika de skärvor du redan trampat på
det är ett helvete att vara först i ledet
i varje familj
2008-08-12

    Iflywithbrokenwings
Otroligt vackert! Känner igen mig så det gör ont
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin.
Elin.