Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag varit på skrivarkurs och blivit bildad! Men det var en hel del man fick lära sig, sonetter, Limerick, Haiku, Renga, Tanka... inte alltid så lätt, just det här är en Renga, inte helt korrekt kanske, men nog stämmer alla stavelser och antal rader


Tornrummet

Uppe i ett tornrum,
Jag knåpar med svåra ord.
Ska min prins komma?
Rädda mig från sonetten,
Haiku, Renga, och Tanka.

Fönstret är öppet.
Där ska min hjälte komma.
Han ska fråga mig,
med rätt antal stavelser.
Om vi ska till drömmen fly.

Sedan flyger vi,
På ett stjärnfall över skyn.
Haiku vinkar glatt,
Hand i hand med miss Renga.
Sonetten, han har gömt sig.




Fri vers av Kaylie
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie