Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Tårar


Gråt inte, älskling. Gråt inte.




Övriga genrer av Kaylie
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 22:50



Bookmark and Share


    Ling
Åh, den här säger så mycket! Ibland behövs så lite. Bra!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie