Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i universum


blickar upp mot stjärnhimlen

förundras, förtrollas

och känner in evigheten




Fri vers av glittertindra
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-06 12:18



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fint skildrad utflykt uti atmosfärerna !
2007-11-06

  Ronny Berk
den evigheta känslan du väl förmedlar...som en glitterstjärna i väntan på norrskenet...
2007-11-06

  Myself
så kan det nog kännas,en resa in i evigheten,jättefint skrivet.
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra