Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor, stjärnor


glimrande stjärneljus

sänker sig över dig

som glittrande stoft

landar var det vill

förgyller din vardag

med glädjeglimtar




Fri vers av glittertindra
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 13:32



Bookmark and Share


  Peter Matsa
ja, gillas!

tycker om att bada i stjärnstoft...
2007-11-06

  Jojo
Vilken härlig positiv dikt!
Tänk så mycket glitter det faller över oss som vi inte märker.
Tack för påminnelsen!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra