Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag gick min väg... mot friheten...


jävla kärring

jaha du...

kallar du mig för det så är det ganska självklart jag blir en...
och jävliga kärringar är inte goda att tas med ska du veta...

för vet detta: varje gång du uttrycker detta
river du itu varje välvillig känsla jag har
sliter du isär de varma tankar du får
ökar du avståndet mellan dig och mig

för jag blir sårad

jag förtjänar mycket bättre än så




Övriga genrer av glittertindra
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-11-11 21:48



Bookmark and Share


  Tabes
Yes! Rätt skrivet!
2007-11-14

  nettizen
Åh herre min je...va skogstokig jag skulle bli över den kommentaren! Där kan vi snacka häxa! *ler snett*
Beundrar dig om du kan behålla lugnet i det läget för det skulle inte jag kunna.
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra