Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssanning 6

en jungfru tar sitt liv

vi får hoppas att hon lärde sig sanningen om livet,
iallafall den enprocenten
som inte är upptagen av sex
pedofilskandaler
porr
våldtäkter
herrtidningar
snuskgubbar
blottningar
strippklubbar
vridna sexfantasier
...

i alla fall en procent
...
-inte illa
*soundeffect/händer som klappar-error*




Fri vers av A-M
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-05-08 17:59



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
mycket intressant, tror den kan utvecklas till längre men ja gillar idéen
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos