Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Fotot

En bild säger mer änn tusen ord
varsamt lagger jag bilden på ett bord
På bilden jag ser ett rött hus..grönt gräs..hm..en risig bil?
du milde..den måste ha gått många mil!
jag minns att bilden togs 1970...tänk
bilen på bilden fick säkert många regn stänk
ja tror ja åkte i den...far-far körde..men väldigt sakta
man ska me farten sig akta.

modern? jodå..hon åkte med en gång..far-mor satt fram
sitsen var säkert likadan
Men de var då,min vän...dom finns inte kvar nu...
minns dom ännu
när han sjöng me sin kraftiga röst
som kom ur hans bröst
visserligen rökte han väl sin pipa
nu vill jag nästan lipa
men han kunde citera bibeln när han de ville..beläst som han var
kunde han ge gedigna svar
Ja lägger fotot i albumet igen.....suckar djupt..de var vackert..sött
ingen vart illa stött
ja älskade dom alla
något vacket vill ja tralla
kommer inte på något alls
känner mig sträv i min hals
Nåväl....får väl bli nån annan gång..må himlen ta hand om dom båda
albument ligger tryggt i sin vackra låda.




Fri vers av anita VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP