Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Ögonkontakt.

Jag gav dig en blick som sa till dig att jag älskat dig.
Vi möttes då i våra blickar och vi fick ögonkontakt med varandra.
Blicken du gav mig var guld värt för mig.
Dina ögon är så fina och jag tittar på dig och jag ler för mig själv för jag vet att du älskar mig.
Jag saknar din närhet när du inte är hos mig.
För du ger mig trygghet och värme och en inre ro.
Du betyder allt för mig.




Fri vers av anita VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-24 21:12



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert...
2007-12-06

    Gegorf
Så sant , jag blir förstummad




(kommentera mina med :) )
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP