Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd


rädslan styr en
att inte säga det som behövs
eller känns
finns
det man minns
och är viktigt

som ett monster
med bojor
för munnen
och handlingar

rädslan
verkar
i det fördolda
toppstyr
felstyr
avstyr

det

som egentligen är det rätta

rädslan...

borde man skrämma bort...

för den är

rädd för sin egen skugga...

när man belyser den




Övriga genrer av glittertindra
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-25 23:22



Bookmark and Share


  Tabes
Rätt. Dra ut trollen i solen.
Poff poff poff kommer det att låta.
2007-11-26

  Lejonhjärtas poesi
Härligt, ja skräm bort rädslan!
2007-11-25

    Fredrick
Avslutningen i denna är genialisk...vackert!
2007-11-25

  aftermath
klok konklusion du rundar av med!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra