Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Snö på marken.

När jag gick ut i morse så låg det massor av vit snö på marken.
Jag pulsade till bilen.
Vägen ut var svår att köra.
Jag kände en härlig känsla i magen.
Jag tänkte nu kan man ta en tur med skotern och grilla korv.
När jag ser snön på marken så är det en vaker syn jag ser.
Jag ser att det ligger rimfrost på träden.
Träden ser så rogiviande ut när det står där i sin snöiga dräckt.
Nu till jul så träffas vänner och släkt.




Fri vers av anita VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-11-26 08:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Rofylld snötext.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP