Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bära hem ett paket mjölk

Ta en dag
då du bara köper mjölk
Bär hem paketet lutat mot bröstet
Det är som ett extra hjärta,
utanpå kroppen
Du kommer känna rytmen av ditt liv,
takten för dina steg
i mjölkens vågbrytningar
mot dig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 15:51



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ger fina associationer med livgivande mjölk som näring åt nyfödda och oss som återföds varje gång vi dricker och att känna livets dyningar mot bröstet, tack!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol