Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behandla mig


kyss mina sprickor hela
smek de skrovligheter
i min person
tills de förvandlas
dallermjuka
där mitt mjuka inre
flödar över
av hettande floder
eruptioner
inför uppenbarelsen
upplevelsen
av dig




Fri vers av glittertindra
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-02 18:40



Bookmark and Share


  aftermath
den här har jag missat tidigare
varma flöden ..
2007-12-17

  drakbruden VIP
Åh så härlig!
2007-12-15

  Eddy Norest
Det var ingen dålig behandling heller :-)
2007-12-04

  jardan
Härligt bejakande, levande rader
2007-12-04

  Ronny Berk
så härlighett i de dallrande kyssarnas flodfåror...finsaker...ja...
2007-12-04

  Björn Karlsson
Fantastisk vacker
och känslosam

jag blir djupt berörd
2007-12-03

  Jojo
Härlig. Känslofyllt skrivet.
2007-12-03

  Peter Matsa
härlig mustig svällande dikt
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra