Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Bara du och jag.

Tänk om du kunde stanna upp en stund och bara titta i mina ögon och säga till mig att du älskar mig.
Jag önskar du vore här oss mig nu, då skulle jag gråta ut mina tårar som jag har innom mig.
Mina tårar fylls av din kärlek.
Jag kan inte sätta ord på hur mycket du betyder för mig, men en sak vet jag att det känns så rätt att du och jag har ett förhållande.

Mina tankar är hos dig alltid.
För du är för mig den jag behöver i mitt liv.

Du inspererar mig att kunna känna mig hel och vacker och söt.
Du får mig att känna att jag betyder något.
Du är och för alltid den jag älskar.
Du betyder något för mig och du ska veta att jag älskar bara dig och jag vill inte ha någon annan än dig.

Tack för att jag får ligga i din varma famn och få somna hos dig som jag älskar så mycket.




Fri vers av anita VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 08:45



Bookmark and Share


  Maudem
Den här gillar jag verkligen
2007-12-10

  issac.a.m
Jag önskar du vore här oss mig nu, då skulle jag gråta ut mina tårar som jag har innom mig.
Vilken härlig inre känsla....som känns
2007-12-06

    Maria Malm
Kärlek och ömhet.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP