Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så stolt som jag alltid trodde

Varje år skickade du in en bild av mig
till tidningen
och gratulerade på min födelsedag
Du brukade också skicka in mina löjliga små teckningar
till familjesidorna

Det slår mig nu,
att det kanske fanns anledningar
eller åtminstone för mig okända tankar
till varför du så envist sände in dem
Vill inte kalla dem baktankar,
det klingar så illa

Men det är nog fullt möjligt att du ville visa min existens,
kanske var det även ett tyst straff till en läsare av just den tidningen

Eller så var du bara så stolt över mig,
så som det alltid kändes




Fri vers av Tina-sol
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol