Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga Visan 2:5



visar kött

som skalad

vindruva

i motljus

när du

ser mej

väckt

ur slummer

väckt

vederkvickt

beklädd

av kärlekens

baner




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 826 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-06 10:21



Bookmark and Share


    Noomi
ojoj Bjarne...
vad du gör med orden...
2007-12-08

  Christer Eriksson
Tycker väldigt mycket om inledningen, det blir bilder, först köttbiten sedan en grön druva sedan värmen mellan två människor och det är det som är dikten. Bild + bild blir det oväntade.

” visar kött

som skalad

vindruva

i motljus

när du

ser mej”

Mycket bra b.n tycker c.e..
2007-12-06

  aol
visar kött som skalad vindruva i motljus
där skimrar ett vackert jag bravo
2007-12-06

  Inkarasilas
Mumsig lovsång, skalad vindruva, kärleksfullt genomskinlig.
2007-12-06

    Nattviol
\"visar kött

som skalad

vindruva

i motljus\"

blottat fruktkött
sårbart

det glimrar om
bilden, transparens
närhet, lusta

fin!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö