Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Andra advent.

Vi firade nyss andra advent.
Vi tänder ett nytt ljus i våra ljusstakar.
Du tänder ljuset och tänker och hoppas på en bra jul.
Julen innebär glädje och frid i våra hus.
Friden innehåller att vi håller fred med varandra.
Julen innehåller mat julklappar och en förväntan.
Vi har bara varandra ett tag.
Vi äger inte varandra, vi har varandra på lån.
Det är viktigt att vara rädd om varandra.




Fri vers av anita VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 08:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Julen innebär irritation och ett störningsmoment.
Jag hatar den mer för varje år som går.
2007-12-10

    Maria Malm
Jättefint skrivet.
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP