Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, verkar alla gå två och två, alla behöver en liten vän...


Två och två

Världen verkar
för den som är ensam
bestå av par.

Två och två
hand i hand
går de genom korridoren.

Ett möte
ännu en ensam själ
förståelse efter en enda blick.

Lite på sne
ensam i ett hörn
med ett trasigt öra.

Nu går de hand i hand
ensamma tillsammans
hon och teddybjörnen.




Fri vers av Kaylie
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-12-12 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie