Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna!


wrong turn

Jag satte mig ner och tänkte.
Skulle alla ord bli till skrift? Jag känner mig extra poetisk idag, och känner att jag har överskottsenergi att bli av med.
Spring i benen - Benen springer
Höst, sommar, vår, vinter. Allt rör sig i cirklar baklänges.
Kan du inte tala om för mig vart jag har mitt förstånd?

Högt gräs med önskan om att bli något annat. Höga förhoppningar med förväntan på att allt som blev sagt ska slå in.
Att vara poetisk, går det en dag som den här?
Att vara lycklig, går det i ett liv som det här?
Hösten ligger och lurar, men adventsstakarna är redan tända. Varför kan inte också jag röra mig åt samma håll?

Ingen att hålla sin hand i. Ingen att leka med. Ingen att visa sin bild av världens storhet i det lilla som ryms i våra händer. Ingen att busa in vintern med. Ingen famn att drömma i om sommarens varma nätter.

Varför måste denna årstid vara så kall?




Fri vers av Kräm
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 12:14



Bookmark and Share


    Maria Malm
Denna årstid måste vara kall, för att vi ska uppskatta värme, senare.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Kräm
Kräm