Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aldrig självklart


en gåva...



den dyrbara
viktiga
oefterhärmliga
underbara
samförståndsöppna
tankeväckande
sinnesväckande
glädjande





oförklarligt
vackert


att få vara
någons vän

och kunna kalla

någon
för min vän




Fri vers av glittertindra
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-17 21:49



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
ja den är ovärderlig...
2007-12-17

  Vind
Precis. Fint förklarad och tolkad känsla.
2007-12-17

  aftermath
så sant och så stort
en tillit solid
2007-12-17

  nettizen
det är dyrbart
2007-12-17

    pladask
åh, ja, det är en glädje!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra