Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna!


ingen titel

Vad ska det bli av dig?
Jag vet verkligen inte och det skrämmer mig.
alla tankar flyger som drakar i skyn
men jag känner bara smaken av den rostiga dyn
jag vill vara stark, hänga ögonen på tork
ta mig genom dagen och finna ork.

Ljuden pulserar och det svider i pannan
Såna här dagar vill jag bara vara någon annan.
Skrik genom ögonen och pannan mot bordet.
Om jag stänger mig så kanske jag inte behöver höra ordet.
’Trasig’ av alla livets slag
Fattar de inte att jag bara är svag?

Mummel om dagar som kunde blivit mina
Önskningar som ville uppfyllas blev plötsligt en pina
De skrattar, hånar om vad jag kunde vart
Men jag har sett framtiden och den är bara svart
Jag önskar att allt som blev sagt blir till sand
Och att sanningen finns i ett stiglöst land

Strimmor av ljus som kunde vart mitt
Men det enda jag ser skiftar i svartvitt
En dag utan ord, och en sekund utan dig
Men det är ingen fara, jag klarar mig.
Du ska nog se att jag finner ett slut
För någon dag kommer jag hitta ut.

När drakarna flyger, och ögon luktar sommar
När man badat i havet så att huden domnar
När allt som var tyst, blivit sagt om igen
Då ska ni se att jag hittat hem




Fri vers av Kräm
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-18 15:06



Bookmark and Share


    fallshirm
att skriva på rim utan att det känns krystat är en prestation i sig självt!
2008-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Make something of yourself, brukar det heta i amerikanska filmer.
Landet där man har sin identitet i det man gör och inte i det man är.
Adrenalinamerika.
Men man är redan något.
Och frågar du mig om vad det skall bli av dig, så gissar jag: poet, författare el. dyl...
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Kräm
Kräm